Hej Alle sammen.

Jeg har haft den tvivlsomme fornøjelse at blive påkørt i sidste uge. Modparten kørte frem for ubetinget vigepligt i en rundkørsel ...og der lå jeg så...

Image

Her er beretning fra Morten Bache !

Modparten var uenig med mig omkring skyldsspørgsmålet så jeg tilkaldte Politiet. Efter at han (modparten) havde rodet rundt i div. forklaringer omkring sollys....samtidig fremkomst til rundkørsel.... for høj hastighed osv. osv. sagde betjenten "Du har skylden 100% og dersom du ikke erkender lige her og nu optager vi rapport, med deraf følgende tiltale for vigepligtsforseelse og risiko for betinget frakendelse af kørekortet.

 

Nogen spørgsmål.???" sitat slut.

 

 Den købte han så. Jeg var sku lidt rundt på gulvet men kunne da ikke lade være med at glædes over den hurtige og direkte måde tingene blev afklaret på.


Nå, men jeg er hel, med diverse blå, gule og røde body stafferinger og er frisk igen.
MEN... det er Birden ikke. Kai har taget nogle billeder, som desværre også afslører lidt ir her og der.

Den er bragt ind til Aagesen, hvor jeg har fået en god behandling. Den er skadet for ca. kr. 55.000. Det er tæt på totalskade når man ikke har betalt afgift. Men modpartens forsikring har takseret, og valgt at lade den lave.


Men den er først færdig EFTER at jeg flytter til Japan. Suk ..det var den sommer. (2500 km)
If. mit ophold i Japan, vil jeg undersøge om priser på spareparts til vore Birds. Dersom at det skulle vise sig, at det derude kan købes til gode priser, vil jeg sende jer en mail på det. Man ved jo aldrig.
Ønsker alle en god sensommer
 

Venlig Hilsen


Morten Bache

 

Image