Motorcykel-akademi på Kalø!

  • John de Summer-Brason
  • Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
16 år 5 dage siden #1011 af John de Summer-Brason
Motorcykel-akademi på Kalø! blev oprettet af John de Summer-Brason
Europahøjskolen på Kalø åbner 6.-12. juli for sommerkurset 'MOTORCYKEL-FASCINATIONEN', hvor MC-entusiaster har alle muligheder for at få deres lyst styret gennem gæsteforelæsere som Honda-køreren Robbin Harms, der fortæller om sit liv i toppen af VM-supersport, civiløkonomen 'Biker' Jens Romundstad og en verdenskørere som Ida og Hjalte Tin.

Fælleskørsler går i retning af \"Tour de Kalø\" og \"Tour de Mols\", et af Danmarks mest spændende MC-terræn, og afstikkere til CAP's Harley-Davidson og Otto Billes japaner-samling.

Der vil være yderligere oplæg af den tidl. Honda racerkører Klavs Lyngfeldt, der fortæller om testkørsler for BIKE. Nimbus-oraklet Poul Jørss fortæller Nimbus-eventyret. Undertegnede taler om \"Johannes V. Jensen - Kraftmennesket, Nobel-pristageren og motorcyklisten\". Ortopædkirurgen Finn Kronborg fortæller om sine Hondaer og MC-sikkerheden.

Ind i mellem vil der være gode muligheder for kammeratligt samvær: bålfest, bluesmusik ved Stigs Blues Band, badning i Kalø Vig, Kalø Slutsruin - og det store tirsdags træf på Kalø (hvor der kommer op mod 2000 mennesker).

John de Summer-Brason
tlf. 2991 4729
EUROPAHØJSKOLEN på Kalø
www.europahojskolen.dk

Venligst Log på for at deltage i samtalen

  • Ivser
  • Gæst
  • Gæst
16 år 2 dage siden #1072 af Ivser
Besvaret af Ivser på emne Sv:Motorcykel-akademi på Kalø!
Lyder som et godt arrangement. Men der er vi så kørt til Spa-francorchamp i Belgien på ferie, og for at overvære Classics Race + udstilling. Er planlagt sidste år, men vi håber akademiet blir en succes, så det kan gentages en anden god gang.

Birdhilsen: Ivser og Fru Boss.B) :P

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.054 sekunder
Leveret af Kunena Forum