Det ser unægtelig flot ud, når der kommer en lang stribe gamle motorcykler lige efter hinanden. Men den slags kan være farligt, og hvert eneste år er der talrige eksempler på bøjede for- og bagskærme og det der værre. Men sådan behøver det ikke at være. Følger alle nogle helt enkle regler, blive fælles turen langt mindre farlig.

Hej alle sammen...

Så blev det også min tur ! Jeg må indrømme jeg har gået og grinet lidt i skægget (selvom jeg godt ved det ikke er ren og skær sjov og ballade) over alle de uheld vi har haft, men her til morgen blev det så min tur.

Image

Det er en lidt længere historie, men det grundige forklaring skal I nok få i løbet af dagen. Jeg er lige nødt til at skrive en mindre rapport om hvordan tingene hænger sammen omkring uheldet, men den korte version er at en patruljevogn under udrykning i modsatte retning/vejbane trækker over i min vejbane og kører dermed mod trafikken !!! Vi er i vore vejbanes under acceleration, da vi lige har fået grønt lys efter at have holdt stille og så er det sgu ikke nemt at bringe en Blackbird til standsning på tre meter ! Jeg skriver rapporten (med billeder) og hvis det kunne have interesse smider jeg gerne det færdige værk inkl.. billeder ud på Groupcare.

Håber jeg når at få den køreklar til Løvfaldstræffet !

MVH Jacob :o)
May the force be with us !

Image

Sådanne helt generelt be careful out there, vær forudseende og tænkt et skridt længere frem end dine medtrafikanter, min erfaringer er at køreoplevelsen ikke bliver mindre ..tværtimod, det kræver blot at du er mentalt på fra starten, og indbyg eventuelt i din kørestrategi at du i dag er lidt mere afslappet og vil nyde naturen og sæt derfor nogle ekstra meter ind i din afstand til den forankørende.

Hilsen Claus.

Så blev det desværre også min tur !! CRASH

Hejsa allesammen ...

Først vil jeg lige sige mange tak for en rigtig hyggelig aften ude på bakken sidste mandag. Det var rart lige at få sludret med jer andre fra klubben.

Men nu til det mere alvorlige. Onsdag d. 28/8 kl. 16:15 kørte jeg på arbejde, og det gik jo bare, som det plejede. Lige indtil det allersidste lyskryds ! Da jeg får grøn pil i min venstresvingsbane, og begynder at køre ud i krydset, bliver jeg ramt af en bil, som kører over for rødt lys med 80 km/t !!

Jeg kan ikke huske noget, da jeg er bevidstløs efter sammenstødet. Bilen rammer mig lige på forhjulet, og jeg bliver herefter smidt over styret på Blackbirden. Jeg knalder hovedet ned i motorhjelmen på bilen, og havner herefter foran bilen, hvor jeg bliver trukket ind under den. Hele min krop, undtagen mine skuldre, arme og hoved, presses ind under bilen, hvor der faktisk ikke er plads til mig. Bilen er en lille Alfa Romeo Spider, så jeg presser simpelthen kofanger og nummerplade op under bilen med min overkrop. Jeg bliver trukket ca. 20 meter under bilen, før den holder stille. Kort efter ankommer en lægeambulance, og han bedøver mig efter sigende, og giver mig noget ilt. Så ankommer politiet, en ambulance og en falckbil.

Falckfolkene løfter bilen væk fra mig, og herefter går turen til Vejle Sygehus med politieskorte og fuld udrykning !

Jeg ryger lige igennem skadestuen og op på den intensive afdeling, hvor jeg straks bliver koblet til en respirator. Her bliver jeg scannet fra top til tå, for at checke for brud og indre kvæstelser. På mirakelvis har jeg kun brækket 2 fingre og ellers bare fået en lettere hjernerystelse og en hel del knubs over hele kroppen. Jeg har et par små brændemærker på mine knæ, som jeg har fået, fordi jeg har ligget lige under bundkarret og udstødningen på bilen.

Klokken 21 bliver respiratoren taget fra mig igen, og de beholder mig til observation. I fredags blev jeg så overført til fysiologisk afdeling. Her har jeg så ligget til i dag (mandag), hvor jeg blev udskrevet midt på eftermiddagen.

Min kæreste og jeg kørte herefter op til K.S. Motor for lige at se til Blackbirden. Hele forenden har fået nogle voldsomme tæsk, og der er en del store skrammer på den side, som den er væltet ned på efter sammenstødet. Derudover er der en masse små ridser over det meste af cyklen. Jeg fik desværre ikke taget nogle billeder af Birden, men mon ikke, at de gør det deroppe. Jeg skal lige have taget nogle billeder af mit køreudstyr, da det jo også har set bedre tider ! :-)

Jakke og bukser blev klippet op på stedet og mine handsker og støvler er også helt færdige. Min hjelm er baldret til ukendelighed med en god blanding af blod, bil og asfalt.

Alt i alt er der faktisk kun sket materiel skade, så mon ikke, at der var nogen, som holdt hånden over mig den dag ??!! Jeg er nu hjemme igen, og skal bare tage den med ro i nogle uger. Jeg kommer selvfølgelig stadig til generalforsamlingen d. 22, men det er ikke sikkert, at det bliver på Blackbirden.

Anyway, det har snart taget mig en time at skrive dette !! Det er dælme ikke nemt med 2 fingre bundet fast til en skinne ... :-)

Kan i holde jer muntre - og kør forsigtigt derude !

M.v.h.

Søren

Hej Alle sammen.

Jeg har haft den tvivlsomme fornøjelse at blive påkørt i sidste uge. Modparten kørte frem for ubetinget vigepligt i en rundkørsel ...og der lå jeg så...

Image

Her er beretning fra Morten Bache !

Modparten var uenig med mig omkring skyldsspørgsmålet så jeg tilkaldte Politiet. Efter at han (modparten) havde rodet rundt i div. forklaringer omkring sollys....samtidig fremkomst til rundkørsel.... for høj hastighed osv. osv. sagde betjenten "Du har skylden 100% og dersom du ikke erkender lige her og nu optager vi rapport, med deraf følgende tiltale for vigepligtsforseelse og risiko for betinget frakendelse af kørekortet.

 

Nogen spørgsmål.???" sitat slut.

 

 Den købte han så. Jeg var sku lidt rundt på gulvet men kunne da ikke lade være med at glædes over den hurtige og direkte måde tingene blev afklaret på.


Nå, men jeg er hel, med diverse blå, gule og røde body stafferinger og er frisk igen.
MEN... det er Birden ikke. Kai har taget nogle billeder, som desværre også afslører lidt ir her og der.

Den er bragt ind til Aagesen, hvor jeg har fået en god behandling. Den er skadet for ca. kr. 55.000. Det er tæt på totalskade når man ikke har betalt afgift. Men modpartens forsikring har takseret, og valgt at lade den lave.


Men den er først færdig EFTER at jeg flytter til Japan. Suk ..det var den sommer. (2500 km)
If. mit ophold i Japan, vil jeg undersøge om priser på spareparts til vore Birds. Dersom at det skulle vise sig, at det derude kan købes til gode priser, vil jeg sende jer en mail på det. Man ved jo aldrig.
Ønsker alle en god sensommer
 

Venlig Hilsen


Morten Bache

 

Image