Julestue hos Bed & Breakfast Dannevirke

  • kimbp
  • Emne forfatter
  • Gæst
  • Gæst
16 år 5 måneder siden #135 af kimbp
Klubben har modtaget nedenstående invitation pr. mail:

BB Dannevirke vil gerne inviterer medlemmer af klubben til julestue lørdag den 15 december hvor der serveres Glögg og æbelskiver i de nye lokaler.

Arangementet starter kl. 15 og slutter når den sidste går hjem og i seng. Dog senest søndag den 16 december kl 0700.

Karla fra Hein Gericke i Flensborg har udslagsvarer med og Henrik Tang fra Motour vil også være tilstede og fremvise nogle af sinde spændende rejser.

Den dag indvies også de nye lokaler, som består af et nyt stort fælleslokale med egen bar, sofa gruppe og tre store familieværelser. Fælleslokalet er decideret lavet efter mc folkets behov.

Ålborg Custom Klub har været til stor hjælp med masser af ideer og forslag. Stedet kommer til at hedde \"Steens Corner\" pga at Steen mente at der var danske tilstande i Tyskland vedr. rygning. Så fra nu af har rygerne fået deres eget værested hos BB Dannevirke hvor morgenmaden kan indtages med en cigaret uden at det generer andre ikke rygende gæster.

Der vil være indvielse af en hel væg tapeseret med artikler fra Touring Nyt.

Hvis I kommer i en større gruppe. Giv venligst besked på telefon 2972 9597 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. pga planlægningen.

Bed & Breakfast Dannevirke ER stedet hvor mc folket mødes syd for grænsen.

Se nærmere på: www.bb-dannevirke.eu/index.html

Hilsen
Kim

Venligst Log på for at deltage i samtalen

  • Carlo
  • Offline
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
  • COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mere
16 år 5 måneder siden #143 af Carlo
Tak for invitationen til julestuen.

Har været inde og kigge på jeres hjemmeside, og må sige at det ser rigtig hyggeligt ud. Jeg er næsten helt sikker på, at det vil blive besøgt hen over sommeren 2008, da det ligger rimeligt centralt i forhold til en forlænget weekend m.m. i det nordtyske.

Desværre kan jeg sige med sikkerhed, at vi ikke kommer på besøg til det omtalte arrangement. Vores forsikringer skifter status i tidsrummet mellem d. 01. december og 01. marts, hvor motorcyklerne kun er tyveri og brandforsikret. Et fint arrangement, men dårlig timing (i hvert fald for os).

Carlo, Brønshøj

Venligst Log på for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.097 sekunder
Leveret af Kunena Forum